Kost er det du spiser – lad din mad være din medicin og din medicin være din mad.
Artikler om kost
Gluten allergi – Gluten intolerance
Her er en grundig redegørelse for specielt gluten allergi, men også gluten intolerance. What is gluten intolerance? What is celiac…
Vælg økologisk – der er en forskel
Et stort litteratur og Metastudie baseret på 343 artikler viser at der er et væsentligt større indhold af antioxidanter, markant færre…
Genmodificerede fødevarer – hvorfor DK og EU skal holde fast i et NEJ!
Prøv at se den 30 min. lange film fra Indien på nedenstående link - og bliv MEGET klogere på betydningen af GMO's (Genetically Modified…
Martin Palls foredrag i København
Den 5. marts 2014 gæstede Martin Pall Professor Emeritus of Biochemistry and Basic Medical Sciences, Washington State University and Research…
Bitterstoffer i maden fremmer vores sundhed
Artikel af Klaus Sall, publiceret i Festskriftet Ulighed i Sundhed, 2019 Bitterstoffer i maden fremmer vores sundhedHent…
Demens – lys forude
Artikel af Katrine Flindt, publiceret i Festskriftet Ulighed i Sundhed 2019 Demens, - lys forudeHent…
Hjertesundhed
Artikel af Ole Købke, publiceret i Festskriftet Ulighed i Sundhed, 2019 Hjertesundhed Hent…
Mad som medicin
Artikel af Charlotte Gylling Mortensen, publiceret i Festskrift - Ulighed i Sundhed, 2019 Mad som medicinHent…
Stærke knogler
Artikel af Mia Damhus, publiceret i Festskriftet Ulighed i Sundhed, 2019 Stærke KnoglerHent…