Kost

Kost er det du spiser – lad din mad være din medicin og din medicin være din mad.

Artikler om kost

Gluten allergi – Gluten intolerance

Her er en grundig redegørelse for specielt gluten allergi, men også gluten intolerance. What is gluten intolerance? What is celiac…

Læs videre

Vælg økologisk – der er en forskel

Et stort litteratur og Metastudie baseret på 343 artikler viser at der er et væsentligt større indhold af antioxidanter, markant færre…

Læs videre

Genmodificerede fødevarer – hvorfor DK og EU skal holde fast i et NEJ!

Prøv at se den 30 min. lange film fra Indien på nedenstående link - og bliv MEGET klogere på betydningen af GMO's (Genetically Modified…

Læs videre

Martin Palls foredrag i København

Den 5. marts 2014 gæstede Martin Pall  Professor Emeritus of Biochemistry and Basic Medical Sciences, Washington State University and Research…

Læs videre

Bitterstoffer i maden fremmer vores sundhed

Artikel af Klaus Sall, publiceret i Festskriftet Ulighed i Sundhed, 2019 Bitterstoffer i maden fremmer vores sundhedHent…

Læs videre

Demens – lys forude

Artikel af Katrine Flindt, publiceret i Festskriftet Ulighed i Sundhed 2019 Demens, - lys forudeHent…

Læs videre

Hjertesundhed

Artikel af Ole Købke, publiceret i Festskriftet Ulighed i Sundhed, 2019 Hjertesundhed Hent…

Læs videre

Mad som medicin

Artikel af Charlotte Gylling Mortensen, publiceret i Festskrift - Ulighed i Sundhed, 2019 Mad som medicinHent…

Læs videre

Stærke knogler

Artikel af Mia Damhus, publiceret i Festskriftet Ulighed i Sundhed, 2019 Stærke KnoglerHent…

Læs videre