Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Konference om de udbredte kviksølvskader i den danske befolkning – 2.juni 2018:

1. juni 2018, kl. 12:00 - 2. juni 2018, kl. 17:00

  1. juni 2018:

Konference om de udbredte kviksølvskader i den danske befolkning

– og deres rette behandling (ved afgiftning).
(Kan suppleres med workshop 1. juni for behandlere og alle andre, som ønsker særlig indsigt i de biokemiske processer bag kviksølvforgiftningen og nye veje for afgiftning).

(Se tilmeldingsmulighederne til begge dagene sidst i præsentationen)

 

Med oplæg fra sygdomsramte danskere, fra kompetente tandlæger og læger m.v., samt to af de største internationale koryfæer på området.
– OG med indbygget mulighed for bidrag og spørgsmål fra alle deltagerne ved konferencen.

  • Boyd Haley (biokemiker) – som er verdenskendt for sin indsigt og kamp mod den epidemi af autisme som rammer verden i dag.
  • David Kennedy (læge og tandlæge) medstifter af IAOMT (iaomt.org) som er verdensførende for oplysning om skadevirkning af kviksølv fra amalgam-tandfyldninger.

 

  • Er du – lige som en stor del af den danske befolkning – begrænset i din fulde livsudfoldelse p.g.a. en uerkendt tungmetalforgiftning?
  • Er du direkte syg på grund af afdampningen af kviksølv fra dine amalgam-tandfyldninger – eller ligefrem fra den kviksølvbelastning du modtog i forstertilværelsen fra din moders kviksølvtandfyldninger?
  • Er du bekymret for om du som kommende moder kan komme til at sætte børn i verden som kan være skadet eller begrænset i et fuldgyldigt liv, betinget af den kviksølvbelastning du selv har opbygget eller fået overført?

Konferencen giver dig indsigt i de redskaber der findes i dag til at afklare om der er sandsynlighed for en kronisk ophobet tungmetalbelastning i din krop og de muligheder der er for udrensning heraf.
(personligt spørgeskema om de klassiske symptomer udleveres til alle deltagerne og kommenteres generelt på konferencen).
————————————-

Det er med stolthed og stor passion at Dansk Selskab for Orthomolekylær Medicin afholder denne konference/ symposium for både fagpersoner og berørte borgere, som ønsker at tage denne sygdomsfaktor alvorlig i deres daglige behandlervirke, henholdsvis daglige lidelser.
DSOM er en bred faglig interesseorganisation af læger, tandlæger, biologer, dyrlæger og flere andre faggrupper, som deler en fælles erkendelse af, at sygdomme skal forstås og behandles ud fra en helhedsforståelse med fokus på de grundlæggende årsager og ikke bare behandles separat rettet mod de symptomer som viser sig.

Tungmetalbelastningen fra de millionvis af kviksølvdampende tandfyldninger er et godt eksempel på en sådan kærne-årsag til sundhedsproblemer, som det etablerede sundhedsvæsen nægter at forholde sig til. Patienterne sendes derfor rundt i systemet og udsættes for en udsigtsløs symptombehandling – ofte med store bivirkninger oveni – og uden at blive hjulpet effektivt mod grundårsagen.

Konferencen vil blotlægge den nyeste viden på området, bl.a. præsenteret af de to verdenskendte og mest indsigtsfulde forskere og praktikere, som er inviteret fra USA som hovedtalere. Disse suppleres af en dansk læge, tandlæge, dyrlæge, patientforening(Foreningen mod skadeligt dentalmateriale) og en tungmetalbelastet patient som præsenterer sin sygdomshistorie og sin egen vej gennem en internationalt kendt afgiftningsmetode.

Det er endelig målet, at konferencen vil kunne skabe opmærksomhed om den skjulte fare ved kviksølvtandfyldninger og at fremsende en appel til de politiske beslutningstagere om et straksforbud mod brugen af amalgam – sådan som det allerede praktiseres i både Norge og Sverige – (et OPRÅB vil blive fremsendt til sundhedsministeriet og en pressemeddelelse vil blive afsendt fra konferencen til offentligheden).

TID:

Jun 01 2018 12:00 – Jun 02 2018 16:00

 

STED:

Fredag: Nordea kantine, Hollandsvej 12, 3 sal, Lyngby,
Lørdag: Hotel Scandic, Klampenborgvej, 230, Lyngby (parkeringsmulighed i kælder under hotellet)

——————————-

 

PROGRAM:

Konference om toksiske metaller – med fokus på kviksølv fra tandfyldninger –
og detox metoder vi kender i dag og de nye på vej.
 – åbent for alle.
(OBS Indlæg ved Boyd Haley og David Kennedy er på engelsk – resten er på dansk)

Lørdag 2/6 kl 10-16 på Hotel Scandic, Klampenborgvej, 230, Lyngby.

9.30-10 Ankomst.

10: Velkomst og dagens program. Konferencier og ordstyrer under debatterne er læge Claus Hancke.

10.10: Tandlæge Bent Christiansen: Hvorfor er kviksølv STADIG et problem?

10.30: Dr. Boyd Haley, professor emeritus University of Kentucky:
The toxicity of Mercury – and ways to detox.

11.15-11.30 PAUSE

11.30: Dr. David Kennedy, tandlæge, medgrundlægger og tidligere formand for IAOMT (The International Academy of Oral Medicine and Toxicology, www.iaomt.org):
Why does mercury get more toxic in the mouth

12.15-12.30: Spørgsmål

12.30-13.30: FROKOST BUFFET (inkluderet i billetpris)

13.30: Foreningen for skadeligt dentalmateriale

13.45: Dyrlæge Hanne Koplev: Toksiske metaller og neurologisk sygdom, patienterfaringer med DMSA/DMPS.

14.00: Torben Johansen: Tvunget i knæ af kviksølv – der er en vej til bedring. Patient-erfaring med Cuttler-protokollen.

14.15-14.45: Katrine Flindt, læge og formand for DSOM: Hvordan ved man om man er forgiftet med kviksølv? Hvordan kan man få det bedre?

14.45-15: Pause

15.00-15.45: Paneldiskussion – spørgsmål til panelet

15.45: Afrunding – tak for i dag.

————————————

Toxic metals – a workshop on detox methods

Dette er en workshop for behandlere samt særligt interesserede, som ønsker indsigt i de biokemiske processer, der ses hos kviksølvforgiftede klienter i forbindelse med forgiftningen og typer af afgiftningsprocesser.
Aktuelt for læger, tandlæger, RAB-behandlere som fx ernæringsterapeuter, m.v. – samt for andre med biologisk/biokemisk indsigt. (workshop will be mainly in English with possibility of questions in Danish)

Fredag 1/6 kl. 12-16.30 i Nordea kantine, Hollandsvej 12, 3 sal, Lyngby.

Detox of heavy metals with Boyd Haley, David Kennedy and DSOM

11.30-12: Ankomst og registrering, networking, spis din medbragte salat eller sandwich

12.00: Velkomst og dagens indhold –

Boyd Haley: What makes the toxic metals toxic? How big is the problem. Evaluation of methods of detox of mercury – does the ideal detox method exist?

David Kennedy: A sketch of the interplay between amalgams and the bioflora of the mouth: How does the less toxic metallic mercury become more toxic in the body?

Katrine Flindt: Methods for evaluation of toxicity and available detox methods in the clinical setting: nutrition, supplements and medications.

Plenum: Sharing of best practises – how to avoid side effects in detoxing.

afslutning kl. 16.30

 

Fredag 1/6 kl. 17.30-21.30:
Middag på Hotel Scandic og sejltur på Lyngby Sø med et glas bobler.

———————————————-

PRISER:
Køb billetterne hos Billetto:

https://billetto.dk/e/toxic-metals-detox-of-mercury-a-two-day-konference-in-copenhagen-billetter-283349

1) Workshop for behandlere samt særligt interesserede,
fredag 1/6 kl. 12-16.30, Nordea kantine, Hollandsvej 12, 3 sal, Lyngby
– PRIS 300 kr. (gratis for DSOM Medlemmer)

2) Middag fredag aften på hotel Scandic, samt sejltur på Lyngby Sø med et glas bobler fredag 1/6 kl. 18-21.30
– PRIS 350 kr.

3) Konferencedag for alle – Toxicity of Mercury and ways to detox,
lørdag 2/6 kl. 10-16 på Hotel Scandic, Klampenborgvej 230, Lyngby
– Pris 700 Kr. eller 800 kr. afhængig af tilmeldingstidspunktet (se Early Bird nedenfor)

Hvis du ønsker at deltage i hele programmet: Køb billet til:
1) Workshop fredag +2) middag og bådtur fredag +3) konference med frokost lørdag.

Overnatning fredag til lørdag kan reserveres på Hotel Scandic Eremitage – morgenmad inkluderet. – Kontakt direkte til hotellet.

——————————————

For DSOM Medlemmer: Deltagelse i kursus fredag er GRATIS FOR DSOM-MEDLEMMER og tilmelding sker direkte til Susanne Rames eller Ingrid Villadsen på email,
s.rames@webspeed.dk
isv@mail.tele.dk
Der er reserveret et antal værelser på Scandic, Lyngby hvor konferencen foregår om lørdagen. – Reservation ved direkte henvendelse til hotellet.

 

Detaljer

Start:
1. juni 2018, kl. 12:00
Slut:
2. juni 2018, kl. 17:00